Maleki B, Raisi Z. The Effect of Aquatic and Land-based Exercises on Pain Reduction, Muscle Strength and Kinetic/Kinematic Variables in People with Chronic Low Back Pain: A Review Study. J Sport Biomech 2018; 4 (3) :2-13
URL:
http://biomechanics.iauh.ac.ir/article-1-165-fa.html
ملکی بهناز، رییسی زهرا. تأثیر اجرای تمرینات در دو محیط آبی و خشکی بر کاهش درد، بهبود قدرت عضلانی و متغیرهای کینتیکی و کینماتیکی در افراد مبتلا به کمردرد مزمن: یک مطالعه توصیفیمرور. مجله بیومکانیک ورزشی. 1397; 4 (3) :2-13
URL: http://biomechanics.iauh.ac.ir/article-1-165-fa.html
1- گروه آسیبشناسی و بیومکانیک ورزشی، دانشکده علوم ورزشی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران.
2- گروه آسیبشناسی و فیزیولوژی ورزشی، دانشکده علوم ورزشی، دانشگاه اراک، اراک، ایران.
چکیده: (3312 مشاهده)
هدف: کمردرد مزمن ازجمله مشکلاتی است که گریبانگیر اکثر افراد جامعه شده است. این بیماری بهطور مستقیم بر پارامترهای راهرفتن اثر میگذارد. تغییر در پارامترهای راهرفتن میزان درد در این افراد را افزایش میدهد. بر این اساس هدف از مطالعه حاضر بررسی انواع مداخلات درمانی بر پارامترهای راهرفتن در این افراد است.
روش ها: با جستوجوی مقالاتی که در زمینه کینتیک، کینماتیک و تمرینات درمانی بر بیماران مبتلا به کمردرد مزمن در بانکهای اطلاعاتی معتبر منتشر شده بود، بر اساس معیارهای تحقیق تعداد ۳۴ مقاله بهعنوان مقالات نهایی برای مطالعه مروری حاضر انتخاب شدند.
یافته ها: مروری بر مطالعات انجام شده نشان داد که انواع تمرینات فیزیکی بر بهبود درد و پارامترهای راهرفتن در این بیماری اثرگذار بود. اما تفاوت قابل توجهی میان انواع تمرینات فیزیکی در خشکی و تمرینات در آب وجود داشت.
نتیجه گیری: تمرینات در آب به دلیل ویژگیهای منحصربهفرد آن همانند شناوری، غوطهوری و مقاومت، محیطی مناسب و ایمن برای این بیماران جهت اجرای تمرینات درمانی و بهبود مطلوبتر پارامترهای راهرفتن است.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
تخصصي دریافت: 1397/5/1 | پذیرش: 1397/9/11 | انتشار: 1397/9/10